Loading...
Sportrecht en advisering 2018-01-30T10:49:28+00:00

Sportrecht en advisering

MASL (Mulders Advocaten Sport lawyer ) zijn ervaren professionals die Top-sporters, met name voetballers, laten presteren op het hoogste niveau. Daarbij staat vooral de persoon van de sporter centraal. “Een gezonde geest in een gezond lichaam”, is het motto. Meer dan 20 jaar ervaring langs de Europese velden verzekert de Top-sporter van ruime ervaring en een uitgebreid netwerk binnen het prof-voetbal en op alle gebieden die Top-sport raken. Het team bestaat uit (ex)profvoetballers , juristen, fysio-therapeuten, marketing experts, sport psychologen en zo meer.
 Samen met de sporter worden doelen gesteld. Deze worden omgezet in een plan van aanpak, dat afgestemd is op het individu, Door ons worden optimale randvoorwaarden gecreëerd die het mogelijk maken de doelen te bereiken. Nauw contact met de Top-sporter en voortdurende begeleiding plus intensieve aandacht is daarbij cruciaal. Alle pijlen zijn gericht op het bereiken van de Top. De prestatie, de mentale weerbaarheid maar ook financiële zaken vallen daaronder.Tijdens de samenwerking houden we ons ook bezig met de planning na de zijn Topsport carrière.
MASL wil een veilige en betrouwbare basis zijn voor de partners waarmee zij werkt. Dat zijn niet alleen de Top-sporters maar ook de bedrijven die gebruik maken van de sporters en de clubs.
Onveranderlijk is het doel, met de volledige inzet van het team een meerwaarde te zijn voor de Top-sporter. En dat voor de lange termijn! Een samenwerking gebaseerd op vriendschap, vertrouwen en succes.

Stel direct uw vraag

Juridische vragen en problemen menigeen ligt er wakker van. Dat, terwijl veel onduidelijkheid al met een kort gesprek kan worden weggenomen. Dit is altijd mogelijk en is vrijblijvend en kosteloos. Vul het hiernaast staande formulier in of mail of bel ons.

Mulders Advocaten is een Limburgs Advocatenkantoor dat zich richt op zowel de lokale en de nationale zaken. Daardoor is Mulders Advocaten uw aanspreekpunt voor sportrecht in Limburg en daarbuiten.

Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”

Ga akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en privacy statement.

Algemene voorwaarden.

Privacy statement.