Loading...
Schadeprocedure en letselschade 2018-01-30T10:48:56+00:00

Schadeprocedure en letselschade

U komt op allerlei manieren met aansprakelijkheid in aanraking. Het gaat om ondernemers of particulieren die iemand aansprakelijk stellen of zelf aansprakelijk gesteld zijn voor de gevolgen van personen- c.q. letselschade, zaak- en andere vermogensschade.
In de meeste gevallen mondt een aansprakelijkstelling uit in schadeverhaal en schadevergoeding. Mulders Advocaten behartigt de belangen van vele slachtoffers van ongevallen, medische fouten en misdrijven. Ondernemers hebben de mogelijkheid vooraf aansprakelijkheidsrisico’s in kaart te laten brengen. Mulders Advocaten helpt hierbij. Preventief handelen is immers vaak geen overbodige luxe.

Stel direct uw vraag

Juridische vragen en problemen menigeen ligt er wakker van. Dat, terwijl veel onduidelijkheid al met een kort gesprek kan worden weggenomen. Dit is altijd mogelijk en is vrijblijvend en kosteloos. Vul het hiernaast staande formulier in of mail of bel ons.

Mulders Advocaten is een Limburgs Advocatenkantoor dat zich richt op zowel de lokale en de nationale zaken. Daardoor is Mulders Advocaten uw aanspreekpunt voor schadeprocedure’s en letselschade’s in Limburg en daarbuiten.

Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”

Ga akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en privacy statement.

Algemene voorwaarden.

Privacy statement.