Loading...
Internetrecht 2018-01-30T10:47:36+00:00

Internetrecht

Internetrecht (de term onlinerecht wordt ook wel gebruikt) houdt zich bezig met alle juridische kwesties die in verbinding met internet ontstaan. Het is als zodanig geen eigen rechtsgebied, maar kent raakvlakken met alle andere vakgebieden maar dan vaak in een internationale setting. Dit vereist een advocaat met een brede visie.
Denk daarbij aan auteursrecht, internationaal verdragsrecht maar ook strafrecht (zaken rondom kansspelen, (kinder)pornografie etc.) en privacyreglementen en -wetgeving. Hoewel het vakgebied nog jong en volop in ontwikkeling is, heeft Mulders Advocaten al ruime expertise opgebouwd doordat wij de ontwikkelingen op de voet volgen. Graag adviseert en ondersteunt Mulders Advocaten dan ook particulieren en ondernemers bij de vele vragen die opduiken bij het toenemende gebruik van het internet.

Stel direct uw vraag

Juridische vragen en problemen menigeen ligt er wakker van. Dat, terwijl veel onduidelijkheid al met een kort gesprek kan worden weggenomen. Dit is altijd mogelijk en is vrijblijvend en kosteloos. Vul het hiernaast staande formulier in of mail of bel ons.

Mulders Advocaten is een Limburgs Advocatenkantoor dat zich richt op zowel de lokale en de nationale zaken. Daardoor is Mulders Advocaten uw aanspreekpunt voor internetrecht in Limburg en daarbuiten.

Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”

Ga akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en privacy statement.

Algemene voorwaarden.

Privacy statement.