Loading...
Civiel recht 2018-01-15T09:15:08+00:00

Civiel recht

Mulders Advocaten is op het gebied Civiel recht actief voor zowel particulier als ondernemer. Civiel recht wordt ook wel burgerlijk recht of privaatrecht genoemd. Vakinhoudelijke kennis gaat hierbij gecombineerd met een goede praktijkervaring en specifieke marktkennis.

Mensen worden verder op allerlei manieren aansprakelijk voor de gevolgen van personenschade, zaakschade en andere vermogensschade. In de meeste gevallen mondt een aansprakelijkstelling uit in schadeverhaal en schadevergoeding. Met behartiging van de belangen van vele slachtoffers van ongevallen, medische fouten en misdrijven zijn vaker opmerkelijke resultaten behaald.

In geval van letselschade kunnen de kosten voor rechtsbijstand veelal op de verzekeraar worden verhaald. De juridische dienstverlening bestaat uit het opstellen en beoordelen van alle mogelijke contracten, juridische bijstand bij onderhandelingen, advisering over regelgeving, rechtspraak en praktijk en de vertegenwoordiging in gerechtelijke procedures. Voor ondernemers kan Mulders Advocaten behulpzaam zijn om de risico’s analyse te maken voor hun juridische aansprakelijkheid.