Loading...
Civiel recht 2018-03-08T17:38:14+00:00

Civiel recht

Mulders Advocaten is op het gebied Civiel recht actief voor zowel particulier als ondernemer. Civiel recht wordt ook wel burgerlijk recht of privaatrecht genoemd. Vakinhoudelijke kennis gaat hierbij gecombineerd met een goede praktijkervaring en specifieke marktkennis.

Mensen worden verder op allerlei manieren aansprakelijk voor de gevolgen van personenschade, zaakschade en andere vermogensschade. In de meeste gevallen mondt een aansprakelijkstelling uit in schadeverhaal en schadevergoeding. Met behartiging van de belangen van vele slachtoffers van ongevallen, medische fouten en misdrijven zijn vaker opmerkelijke resultaten behaald.

In geval van letselschade kunnen de kosten voor rechtsbijstand veelal op de verzekeraar worden verhaald. De juridische dienstverlening bestaat uit het opstellen en beoordelen van alle mogelijke contracten, juridische bijstand bij onderhandelingen, advisering over regelgeving, rechtspraak en praktijk en de vertegenwoordiging in gerechtelijke procedures. Voor ondernemers kan Mulders Advocaten behulpzaam zijn om de risico’s analyse te maken voor hun juridische aansprakelijkheid.

Stel direct uw vraag

Juridische vragen en problemen menigeen ligt er wakker van. Dat, terwijl veel onduidelijkheid al met een kort gesprek kan worden weggenomen. Dit is altijd mogelijk en is vrijblijvend en kosteloos. Vul het hiernaast staande formulier in of mail of bel ons.

Mulders Advocaten is een Limburgs Advocatenkantoor dat zich richt op zowel de lokale en de nationale zaken. Daardoor is Mulders Advocaten uw aanspreekpunt voor civielrecht in Limburg en daarbuiten.

Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”

Ga akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en privacy statement.

Algemene voorwaarden.

Privacy statement.