Loading...
Bestuursrecht 2018-01-30T10:43:20+00:00

Bestuursrecht

 Mulders Advocaten adviseert, ondersteunt en procedeert bij alle mogelijke conflicten tussen burgers of bedrijven uit de particuliere sector enerzijds en overheidsinstellingen en instanties anderzijds.  Het uitgangspunt is: Adviseren voorkomt procederen.

Het kantoor maakt gebruik van externe deskundige. Door het brede netwerk bieden zich soms verrassende oplossingen aan. Dan komt fraai tot uitdrukking dat met name de ervaring van de advocaten een factor van betekenis is. Verder boogt het team van Mulders Advocaten op een zeer ruime ervaring binnen het vakgebied bestuursrecht en als vertegenwoordiger van alle hiervoor genoemde rechtspartijen.

Stel direct uw vraag

Juridische vragen en problemen menigeen ligt er wakker van. Dat, terwijl veel onduidelijkheid al met een kort gesprek kan worden weggenomen. Dit is altijd mogelijk en is vrijblijvend en kosteloos. Vul het hiernaast staande formulier in of mail of bel ons.

Mulders Advocaten is een Limburgs Advocatenkantoor dat zich richt op zowel de lokale en de nationale zaken. Daardoor is Mulders Advocaten uw aanspreekpunt voor bestuursrecht in Limburg en daarbuiten.

Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”

Ga akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en privacy statement.

Algemene voorwaarden.

Privacy statement.