Loading...
Arbeidsrecht 2018-09-11T04:28:57+00:00

Arbeidsrecht

Arbeidsconflicten menigeen ligt er wakker van. Dat, terwijl veel onduidelijkheid al met een kort gesprek kan worden weggenomen. Het liefst ook zo snel mogelijk. Mulders Advocaten gaat daarom doelgericht voor u te werk, zodat het conflict zo snel mogelijk wordt opgelost met een bevredigende uitkomst.

Vertrouwd in oplossingen

Renée Joosten, Fons Mulders en Stephan Mulders zijn de aanspreekpunten op het gebied van arbeidsrecht. Naast het arbeidsrecht in algemene zin beschikken zij over specialistische kennis vanuit verschillende disciplines.

Renée Joosten vanuit pensioenrecht, arbeidsvoorwaarden en sociaalverzekeringsrecht. Stephan Mulders legt zich op aspecten rondom e-mailverkeer, internet en privacy. Wat mag een werkgever doen om zijn gerechtvaardigde bedrijfsbelangen te beschermen als tegenhanger van de vraag wat moet een werknemer accepteren. Fons Mulders heeft als senior advocaat jarenlang ervaring met arbeidsrecht gezien vanuit het conflict an sich. Als mediator en conflictcoach heeft hij vele malen verstoorde arbeidsrelaties kunnen ombuigen in het belang van het bedrijf en goede werkverhoudingen.

Schakel tijdig hulp in

Het is van belang bij een dreigende verstoring van de arbeidsrelatie of het disfunctioneren van een werknemer tijdig hulp in te roepen nog voordat het conflict escaleert. Daarom houdt Mulders Advocaten iedere donderdag tussen 17.00 en 19.00 uur haar inloopspreekuur. Tijdens het inloopspreekuur staan wij klaar klaar om al uw juridische vragen te beantwoorden.

Stel direct uw vraag

Een vraag stellen is bij Mulders Advocaten altijd mogelijk en is vrijblijvend en kosteloos.  Vul het onderstaande formulier in of bel ons op: 0475 419 419.   Onze advocaten staan u graag te woord.

Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”

Ga akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en privacy statement.

Algemene voorwaarden.

Privacy statement.