Iedere donderdag van 17:00 tot 19:00

Vraag & Antwoord uur


Juridische vragen en problemen. Menigeen ligt er wakker van. Dat, terwijl veel onduidelijkheid al met een kort gesprek kan worden weggenomen. Daarom houdt Mulders Advocaten iedere donderdag tussen 17.00 en 19.00 uur haar inloopspreekuur. Tijdens het inloopspreekuur staat ons team klaar om met u samen een eerste inschatting te maken van het voorliggend probleem.


Het inloopspreekuur is voor iedereen, particulieren als ondernemers zijn welkom. Mulders Advocaten ziet het inloopspreekuur als een service. Het inloopspreekuur is daarom geheel kosteloos en vrijblijvend. U bent dus nergens toe verplicht.


U kunt u hieronder aanmelden voor het Vraag & Antwoord uur

Aanmelden


  • Ervaren, recht door zee en denkend in oplossingen.
  • Mijn belangrijkste drive om voor de advocatuur te kiezen is mijn enorme weerstand tegen oneerlijkheid en onrechtvaardigheid. Die weerstand maakt de vechter in mij los. Zonder ophouden, totdat het onrecht is rechtgezet!
  • advocaat-mulders
    Mijn bedrijfskundige achtergrond maakt het voor mij gemakkelijk om met ondernemers te sparren. Het geeft mij een bovengemiddeld beeld van de kansen en mogelijkheden die binnen een onderneming liggen.
  • Mijn kracht zit in veelzijdigheid. Van alle markten thuis, ervaring op velerlei gebied. De wereld leren kennen als ondernemer, naast mijn studie en praktijk. Altijd meedenkend met de ondernemer/cliënt, gevraagd én ongevraagd.
parallax background

Leg uw juridisch vraagstuk aan ons voor!

Call Now Button+31 475 419 419