Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Op 7 juni 2018 organiseert Mulders Advocaten haar jaarlijkse Zonnige Zomerborrel.

De borrels van Mulders Advocaten staan bekend om hun open en gezellig karakter. Hier kunt u onder het genot van een drankje en een hapje netwerken met collega’s uit uw eigen of een ander werkveld.

Kennis delen staat voorop , maar ook heeft u de gelegenheid om de gasten beter te leren kennen . Dit onder het genoegen van een hapje en een drankje zoals u dat bij Mulders Advocaten altijd gewend bent. Daarnaast worden enkele demonstraties gegeven van start-ups die door het vermaarde Brightlands worden ondersteund.

Ben er snel bij want we hebben reeds de nodige aanmeldingen op dit meer dan interessante onderwerp. Dit seminar is vrij toegankelijk , vooraf aanmelden verplicht.

 

Nu aanmelden

 

Cybersecurity – vriend en vijand voor ondernemers

Cybersecurity en bescherming van bedrijfsgegevens staat wederom centraal. Vanuit diverse invalshoeken (techniek, juridisch, IT en organisatie) wordt dit onderwerp toegelicht door vooraanstaande autoriteiten in hun vakgebied.

 

De thema’s

Darkweb, Schimmig Internet

Het Dark web / Deep Web is de vele malen grotere ruimte op het internet waar, “Alles wat god verboden of vergeten heeft, “te vinden is. Het is 500 keer groter dan het internet en 5000 keer groter dan dat Google u laat zien. Het is een marktplaats voor criminelen, vooral voor diegene die veiligheid van de digitale wereld willen aantasten. Van iedere ondernemer wordt actie gevraagd. Achteroverleunen is geen optie!

Laurens Baardman geeft een inkijk achter de donkere en duistere schermen van het Dark web.

 

Cybercrime, Ransomware, Inbreuken op internet van een ieder, klein of groot.

Wordt u als ondernemer ook bedreigd door Russische of Noord-Koreaanse hackers? Vincent Hoek is een van de knapste koppen op dit vakgebied in Nederland. Vincent is als geen ander ingevoerd in deze materie en is één van de Key-note sprekers van en voor de overheid. Daarnaast bekend publicist.

Bedreigingen via internet zijn aan de orde van de dag. Iedere ondernemer heeft ermee te maken. Vincent Hoek geeft inzicht in de ernst en omvang. Ook u heeft ermee te maken. Niemand kan en zal ontsnappen aan de klauwen van de meedogenloze criminelen. Hoe kunt u zich toch beschermen en wat doet de overheid?

 

 

 

Camera’s: Boemerang voor werkgevers

Fraude, Spionage, Datalekken, AVG, Bewijslast

Cameratoezicht wordt veelvuldig toegepast. Werkgevers kiezen ervoor om werknemers te controleren. Stephan Mulders bespiegelt de voor en nadelen. Een sneakpeak: CYBERCRIME

 

Silver Bullet in Cybersecurity

Een veilige digitale wereld lijkt niet meer mogelijk. Alle programma’s kunnen gekraakt worden, dat is de algemene gedachte. Echter er is een nieuwe verdediging tegen aanvallen op internet. Blockchain is het toverwoord.

Wat is het? Hoe werkt het? Wat zijn de bezwaren? Wat kunt u als ondernemer hier meteen mee doen? Want u kunt er zelf mee aan de slag.

Alexej Jordanov introduceert Blockchain voor Cybersecurity

 

Nu aanmelden

 

Cybersecurity in het MKB

Ook het MKB wordt steeds meer slachtoffer van cybercriminaliteit. Bijna iedere ondernemer heeft er mee te maken. Tijdens het seminar komt ter sprake hoe criminelen praktisch te werk gaan. Daarbij komen verbazingwekkende voorbeelden aan de orde. Juist wie zich veilig waant is het meest kwetsbaar.

Iedereen kent wel het gevaar van cybercriminaliteit. Dit seminar opent voor velen opnieuw de ogen en zet de gevaren nog eens op een rijtje.

Beveiligen van bedrijfsgegevens

Opnieuw aandacht voor het beveiligen van bedrijfsgegevens. Op 07 juni is de AVG van toepassing. Heeft u voldoende aandacht gegeven aan de consequenties van deze nieuwe wetgeving? In het seminar wordt kort opnieuw ingezoomd op het digitaal beveiligen van bedrijfsgegevens en persoonsgegevens in algemene zin.

Uw klanten, personeel, leveranciers en aandeelhouders verwachten van u dat uw ICT systemen en data voldoende beveiligd en afgeschermd zijn van datalekken zoals ook van een onderneming wordt verwacht in de AVG. Daarom leggen wij de wet- en regelgeving voor u bloot en geven wij u tevens inzichten hoe ook op dit gebied cybercriminelen te werk gaan.

 

Sprekers

Wij hebben de volgende sprekers voor u uitgenodigd op Zomerborrel van Mulders Advocaten. Zij zijn alle sprekers met ervaring en autoriteit, specialisten binnen hun vakgebied. Zij staan open voor vragen en beantwoorden deze dan ook graag voor u. 

Laurens Baardman   

“Security specialist en ethical hacker”

Laurens Baardman is afgestudeerd aan de TU-Delft, en nu bijna twee jaar werkzaam bij Computest als security-specialist en ‘ethical hacker’. Computest richt zich op de kwaliteit van software op het gebied van functioneel (geautomatiseerd) testen, performance- en securitytesten. Als ethical hacker ben je voornamelijk bezig met het vinden van kwetsbaarheden in webapplicaties, servers, apps en kantoornetwerken. De uitdaging is het identificeren van dreigingen op digitaal gebied in de context van de core business van de klant, en op deze manier een goed advies uit te kunnen brengen ten gunste van de veiligheid op digitaal vlak. Ook geeft Laurens security-awareness presentaties om op deze manier ook online gebruikers te helpen met hoe je jezelf beschermd tegen hacking.

 

Vincent Hoek   

“Internationale autoriteit op het gebied van cybercrime.”
Key-note spreker van de overheid, enterprise architect. Betrokken bij: “

Drs. Vincent Hoek (1970) werkt sinds 2002 voor de Rijksoverheid in diverse adviesrollen en sinds 2011 als Enterprise Architect.

Enterprise Architectuur is een jong vakgebied tussen bedrijfskunde, informatiekunde en informatica, dat als doel heeft te zorgen dat een organisatie zich in al haar geledingen in de gewenste richting ontwikkelt.

Vincent heeft doorgaans de taak om de Visie Architectuur van een (nieuwe) of (om te vormen) organisatie op te zetten in doorgaans organisatie overstijgende samenwerkingsverbanden.

Zo stond hij aan de basis van het Landelijk Crisis Management Systeem (LCMS) en het nieuwe Maritiem Informatie Knooppunt en het Maritiem Operatie Centrum van de Kustwacht. (een samenwerking van vijf ministeries)

Momenteel is hij voor een jaar aangesteld als Enterprise Architect van het Ministerie van Financiën. Na zijn studie Politieke Wetenschappen en Public Affairs Management in Leiden en Rotterdam, liep zijn carrière via PR werk in politieke campagneteams, ondernemerschap en diverse business development gerelateerde ICT adviesfuncties voor overheden en het bedrijfsleven.

Stephan Mulders   

“Privacyrecht advocaat en pionier op het gebied van internetrecht.”


Stephan Mulders, is afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Na zijn studies Supply Chain Management en rechten heeft hij zich toegelegd op het internetrecht. Hij is privacyrecht advocaat bij Mulders Advocaten. Zijn praktijk is in het bijzonder gericht op het beschermen van online reputaties en online handhaving. Op zijn blog www.lexx-it.nl heeft hij meer dan 100 artikelen geschreven over privacy en het recht op vrijheid van meningsuiting. Sinds 2018 is hij als research fellow verbonden aan de Universiteit Maastricht (MEPLI).

Daarnaast maakt Stephan Mulders onderdeel uit van het managementteam van Newwave Engineering B.V., een onderneming die met vele innovaties actief is.

Alexej Yordanov   

“Curiosity is my fuel | Cold showers are my routine | Creativity is my re-aspiration | Vision is my marathon”

 

Building a community of blockchainge-makers in the South of the Netherlands, with cross-border ambition through Germany and Belgium. People are my passion. Add to the equation sustainable technologies coupled to Blockchain, bright minds and social impact.  Half-French, half-German, half-Macedonian.

 

 

Netwerken

De borrels van Mulders Advocaten staan bekend om hun open en gezellig karakter. Hier kunt u onder het genot van een drankje en een hapje netwerken met collega’s uit uw of andere werkvelden. Netwerken betekent namelijk kansen creëren door mensen te ontmoeten en contacten te leggen.

 

Nu aanmelden

Partners