Loading...
Cliënten 2018-06-15T09:58:18+00:00

Cliënten

Mulders Advocaten is een vooraanstaand kantoor voor bedrijven, ondernemers en particulieren. Kies onderstaand uit één van de branches of thema’s.

Rechtsbijstand

Wanneer u verzekerd bent voor rechtsbijstand bent u vrij, in geval van een procedure, uw eigen advocaat te kiezen. Kort gezegd, u kiest in alle vrijheid de advocaat die u bijstaat in de procedure. Dat geldt ook voor procedures waarbij niet noodzakelijk een advocaat vereist is.

Sommige rechtsbijstand verzekeraars geven vaak de voorkeur aan hun eigen belang en het beperken van de kosten. Daarom verschuilen deze verzekeraars zich vaak achter de polisvoorwaarden om de vrije advocaatkeuze te beperken. Mulders Advocaten staat in zo’n geval ook voor U klaar zodat u alsnog de advocaat krijgt waar U recht op heeft en die u wenst.

Toevoegingen

Wanneer het inkomen of vermogen ontoereikend is om een advocaat te kunnen betalen dan kan de Nederlandse overheid een toevoeging afgeven. De Raad voor Rechtsbijstand  beslist of een toevoeging mogelijk is. U kunt ons vragen voor de mogelijkheden en u kunt ook kijken naar de mogelijkheden op rechtsbijstand.nl.

Contact

Info? Vul het onderstaande formulier in of bel +31 475 419 419

Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”

Ga akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en privacy statement.

Algemene voorwaarden.

Privacy statement.