Loading...
Advocaten 2018-04-13T16:18:45+00:00

Advocaten

Mulders Advocaten bestaat uit een deskundige, gespecialiseerde en ambitieuze advocaten. Wij staan schouder aan schouder met onze cliënten en gaan hun problemen te lijf. Doelgericht en uiterst efficiënt.

mr. A.F.J.M. Mulders

Voorafgaande aan zijn intrede in de advocatuur (in 1996) heeft hij als zelfstandig ondernemer/adviseur ruime praktijkervaring opgedaan in het arbeids-, vastgoed- en vennootschapsrecht. Hij kent als ervaren ondernemer de ups en downs van zakendoen en is een veel gevraagd gesprekpartner en adviseur voor het MKB.

Geregeld levert hij als mediator een bijdrage aan het oplossen van geschillen en treedt op als conflictcoach en/of conflictmanager. Graag deelt hij zijn kennis met een breder publiek middels het verzorgen van lezingen, met name over het onderwerp hoe conflicten voorkomen kunnen worden.

fons@mulders-advocaten.nl

mr. drs. S.T.L.A Mulders

Stephan Mulders is afgestudeerd bedrijfskundige en heeft daarna rechten gestudeerd. Naast zijn studie heeft hij vier jaar als juridisch medewerker gewerkt bij Mulders Advocaten.

In het bijzonder richt Stephan zich op het internetrecht en het verwijderen van smaad en laster op het internet. Op het blog www.lexx-it.nl heeft hij al bijna 100 artikelen over dit onderwerp geschreven.

Met name complexe zaken op het gebied van techniek, vrijheid van meningsuiting, privacy, smaad en laster en internationale handhaving weten hem te boeien.

Stephan is lid van de Vereniging voor Media- en Communicatierecht.

stephan@mulders-advocaten.nl

mr. J.W.E.M. Guzik

Jacques Guzik is in 1981 privaatrechtelijk afgestudeerd en beëdigd. Na eerst voor gerenommeerde kantoren te hebben gewerkt, heeft hij zich als zelfstandig advocaat gevestigd te Weert. Sedert januari 2003 is hij werkzaam voor dit kantoor.

Als specialisatie heeft hij (economisch) strafrecht en is hij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Strafrechtspecialisten.

Hij heeft vele jaren ervaring als curator en is tevens auditor die namens de Nederlandse Orde van Advocaten audits van andere advocatenkantoren uitvoert.

Naast de strafrechtspecialisatie is Jacques Guzik actief op diverse civielrechtelijke gebieden waaronder contractrecht, erfrecht, curatele- en onderbewindstellingen, aansprakelijkheidsrecht, verbintenissenrecht en ondernemingsrecht.

jacques@mulders-advocaten.nl