playstation controller

Gratis goodies om het playstation season of play 2023 te vieren


Sony viert het Season of Play 2023 met een geweldige aanbieding van gratis digitale geschenken. Iedereen met een PlayStation-account kan tot 5 januari 2024 van deze aanbieding profiteren.

Door de eerste code in te voeren in de PlayStation Store op je PlayStation 4 of PlayStation 5, krijg je toegang tot 5 unieke PlayStation Plus-avatars, gebaseerd op bekende franchises zoals Final Fantasy VII Remake, Disco Elysium, Assassin’s Creed, Ghost of Tsushima en Rainbow Six Siege.

De codes kun je vinden op 1337.games. Zorg ervoor dat je de juiste code voor de bijbehorende PlayStation Store gebruikt. Als je een Amerikaans of Japans PlayStation-account hebt om content uit die stores te downloaden, gebruik dan de overeenkomstige Amerikaanse of Japanse code. De meesten van ons hebben echter een Europees PlayStation-profiel, dus voer de Europese code in om van deze geschenken te genieten.


Geef een reactie